" miben lehetne bízni? "

2010.12.12. 06:39

hanyattlás, illúziók, képmutatás, és igaza van.Ennyi, és beskatulyáztuk a világot. De tényleg miben lehetne hinni? Az ember időrőlidőre reménykedik, meg bízik, aztán rá kell,hogy jöjjünk, hogy egyedül léptünk ki a nagyvilágba,egyedül is lépkedünk benne és arra tanít,hogy tanuljuk meg ezt elviselni tanuljunk meg állva maradni,ha meg nem tudunk, meg kelltanulnunk, és ugyan úgy egyyedül kell majd visszasétálnunk is, bármilyen félelmetes is legyen egy köz vagy sikátor.A vérége biztos,hogy mindenki megnyugszik majd,vagy beletörődik,nem tudom melyik a rosszabb.

Amint azt látjátok dolgozik bennem a csalódottság,és az indulat. Én tényleg tudnék ilyenkor szemét hidegvérű diktátor lenni, ilyenkor utálok mindenkit akinek jobb mint nekem, akinek összejönnek a dolgai, vagy jobbkedvű mint én.Ilyenkor úgy látom mint Monty:
  ,,Dögöljön meg az egész város az Astoria sorházaitól a Park sugárúti luxuslakásokig, a Bronxi lakótelepektől a Sohoig, az Alphabet city sikátoraitól a Park slob téglaházakon át a Statenislandi kéglikig Döntse romba egy földrengés, eméssze fel a pusztító tűz vagy támadják meg a tengerek és mossák el ezt a rothadó egyre terpeszkedő patkánytanyát! " 

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr992510207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása