maszlag

2011.02.13. 12:00

Annyira van késztetésem most ide görbíteni valamit,hogy a hihetetlenség határait súrolja!( ha vannak annak határai, ha nincsenek,húzd meg vaktában ) Csak,hogy miről írjak? Arról,hogy túlszocializáltnak érzem magam,és a gond ott adódik,hogy per pillanat, mindenki eltűnt mint szürke szamár, a szürke szamarak közt? Vagy arról,hogy milyen háztartást vezetnék,h a rajtam múlna, vagy arról,hogy mi lesz velem 5 év múlva? Vicces kedvemben találtok,úgyhogy az a remek dolog fog történni,hogy mindháromról! :D ( ha a kiemelt szavakat összeolvasod máris mosolyogsz!)

  Megvolt a csodálatos Warm Up! Először is túlszocializálódtam. Mindig lennék valakivel,és csinálnék valamit,de a kedves barátaim most élik az életüket, ami tök normális, és így is kéne mindenkinek,lehet,hogy nekem se ártana már :D,de most van az,nem tehetek róla,hogy megcsapott a meleg tavasz szag,és mennék éjjel nappal, és ha nem tehetem, olyan mintha egy takonylabdát akarnál úgy eldobni,hogy ne pattogjon 100 at, DURVA! :O Ja és láw wan meg pisz,fákat ölelgetek meg kis madarakat mentek!
  A másik dolog ami abszolút ilyen értelmes lesz (és itt ért az endrúboj mix egy olyan instrurészlethez amit karányi is használt pár hónapja) a háztartás. Ha lesz egy háztartásom,ugyanúgy nem fogok kaját venni,mint ahogy most a családommal tesszük egyedül 1,5ös tej lesz itthon rekesz számra, meg pehely,és pár karton víz, húsevő dinoszaurusz lévén,pedig húst enni eljárok majd,vagy lesz egy mini frízöröm tele csirke implantátumokkal. Kaja pipa. TÁNYÉR, evőeszköz,pohár ? Meg ne lássam! Csak eldobható, papír és műanyag! És már nem is kell költeni mosogató szerre se! Rendkívül fontosnak éreztem,hogy ezt megosszam...
   Fogalmam sincs,hogy csinálom, fogalmam sincs miért csinálom,de nem parázok,azon,hogy mi lesz, csak az érdekel,hogy most jó! Nagyon jó,és még jobb lesz,túlgyerek maradtam, viszont egy dolgot tudok,egyszer lesz belőlem valaki,és el leszek ismerve. Mármint,nem az,hogy létezem,de viszonylag úgy embersorba illeszkedek,és valamennyire normális életet szándékozok élni annak rendje módja szerint.Amúgy teljesen  rákattantam a meló témára, rohadtul kell egy amit szeretnék csinálni, az se zavarna,ha nem lenne olyan nagyon sok lóvé belőle, de a suliban ez a félév elég foghíjas lesz,szóval sok időm maradna szöszmötölni valamit,esetleg megválthatnám magam,fuck?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr182657663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása