az én hibám?

2011.11.13. 18:20

Természetes,ha valakivel sokat vagy együtt akkor a  két egyéniség elkezd hatni egymásra, és össze csiszolódik vagy formálódik,de az,hogy az egyik magáénak akarja tudni  a másikat...?! WHY?

,, ... Mert befolyásolni valamit annyi,mint odaadni neki TULAJDON LELKÜNKET. Az illető nem a természetes gondolatait gondolja,és nem természetes szenvedélytől lángol.Erényei NEM AZ Ő erényei...VISSZHANGJA lesz valaki más zenéjének,egy SZEREP színésze,melyet nem az ő számára írtak. Az élet célja, az, hogy KIFEJLESSZÜK ÖNMAGUNKAT. Hiánytalanul megvalósítani természetünket. "
 

Építs magadnak saját várat! Legyen csak a tiéd! Ígérem, nem fogom irigyelni! Rendezd be te is, lakd be és szabd személyre, soha semmit nem fogok elvinni belőle,mert én ott mindig VENDÉG leszek, ahogy TE is az vagy máséban...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr593374976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása