why are you a Deadmau5 fan?

2010.09.27. 08:53

Az az ember egy zseni, és ha zseni,nem normális. Vannak ilyesmi karakterek akiket szeretek báeműfajilag kicsit talán más vizeken hajózgatnak pl: Tim Burton egy isten,bár neki vannak mellé nyúlásai szerény véleményem szerint. Anyway...

     Úgy gondolom,hogy ő tényleg nem egy dj, nem egy producer, hanem egyproducer,hanem az elektronikus zene királya. Gyerekek, az elektronikus zene BEatlise, vagy Bod Dylanje(őt is imádjuk)  Whatever... Azért gondolom ezt,mert egy mocskos zenefüggő vagyok aki még aludni és wc,reés fürdeni is zenével megy, és az ő zenéje, mondjuk egy 2 órás track, véleményem szerint tele van érzelmekkel, (igen én,pontén fogok erről beszléni mert ha hiszed hanem öreg,én is tele vagyok, csak minden energiámat felemészti,hogy eltakargassamehéz ám, amikor az emberben viharok s természeti csapások dúlnak) és bazd meg őket:) naz a két óra alatt ahogy változik a zene hangulata és ristmusa,úgy változom én is, ez nem feltélenül jó, de inkredibül. A legdúrvább amin ki vagyok akadva és szerintem más előadótól/ or something like that nem tűrném el,hogy ilyen rockos/trances( UH SHIT) / minimál/ progi/electro/dubstep talán egy pici breakbeat elemeket beletegye egy mixbe,de bazd meg ez még így is egész! Ez még így is leviszi a fejemet, egy fél mondatot át rak egy másik számba, és érzed,hogy az odalett termtve, how the fuck is he doing that?! Egy biztos srácok, ez a csúnya egérember, trust me on this, sokat fogunk róla méghallani, mertmár most csinált olyan dolgokat,amiket másnem ha rosszmájúskodni akarunk akár azt is felemlegethetjük,hogy lemondott egy fél világkörüli turnét és még midnig MI sajnáltuk:! :D ez mi? Tiesto már eltűnt páréve, de szerintem ő volt ekkora egy időben, talán kalkbráner is lassan de jön fel, bár rá csúnyán nézünk,mert ő mártúl populáris. Ha egyszer leszokok a drogmau5 zenéjéről az biztos,hogy azért lesz,mert eltiestósodott.

Próbáljátok ki, hallgassátok nyitott füllel, ez egy másikdimenzió! Meg kell veleabrátkozni annak aki nem ismeri,aztán egyszer csak azon kapod magad,hogy rajtad van aled mouse head.

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr1002326097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

momoncs · http://www.bahnhofclub.com 2010.11.18. 20:25:36

Azért a webcímet berakhattad volna a bejegyzésbe.. mindegy, majd megkeresem, kíváncsivá tettél! :)

Pécike · http://peci.blog.hu/ 2010.11.22. 00:01:03

@momoncs: Szia! a www.mixinng.dj oldalon találsz tőle live mixeket! :) jó hallgatást!
süti beállítások módosítása