főzés

2011.03.21. 12:55

A főzési "tudományom" valami egészen elképesztő tárlatait villogtatja meg a kreativitásnak...Itt egy kaja,amit tuti,hogy én találtam fel : zöldséges, sajtszószos, petrezselymes tészta :D

Vegyél egy éhes gyomrot,és egy gyorsan elkészíthető alapanyagot ... : TÉSZTA, jó de mit tegyek rá? Á! Van fagyasztott zöldség, petrezselyem (mindennek az alapja,mint a homok,majdhogynem) viszont,ami nagyon durva,és ezért kitörne a harmadik világháború,ha a többiek itthon lennének: SE VEGETA, SE ÍZVARÁZS ez olyan mintha egy Codfüggőnek azt mondod,hogy nincs net, vagy kidobbantották a szerverről. Szóval... más ízkavalkád kell,alap,hogy vajon csináljuk! Áh van sajt szósz meg sajt is,akkor küldjük meg sajtszószal, nem kell foglalkozni ilyen apró butaságokkal,hogy nem rendeltetés szerű felhasználás! ahogy jól esik,ahogy jön!  egy kis só,közben kész a tészta lemossuk, stb arra is egy kis sajtszósz,be a mikróba, kiveszed,összekevered a zöldséges ő... körettel? tetejére sajt, bon appetite!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr62758508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása