így ímélezünk mi.

2010.01.30. 18:18

indult egy tweettel : ,, Peci

  
ha egyszer könyvet írok, a címben szerepelni fog a ZSIDÓ szó, akkor tutira enyém a Nobel-díj "

jött rá egy mail : 

tárgy:

ipad&zsidók

 
Halllod ez az iPad a könyökömön jön ki! Hónapok óta minden szaros fórumon (mint twitter, blog, újság, etc.) ez megy, h milyen lesz most h kijött, megy a fika v milyen überf..

A másik, hogy nem mondtam, h nincs igazad. Tényleg vevők a kiadók a témára, MERT az olvasók is vevők rá, ugyanakkor a téma nem feltétlenül rossz és az olvasók nem feltétlenül...hm, kiszámíthatóak, nem? Úgy értem, ha amit írtál az fika a kiadóknak, akkor egyet értek veled, viszont ha a témára nézve is fika, akkor nem. (Bár ha sokszor írják meg, akkor így elolcsósodik. Meg ha vki csak azért ír koncentrációs táborokról, h eladja a könyvet, akkor eleve nem hiszem el, h érdekli a téma és h mondjuk a zsidók iránt érez részvétet, mert tudom h csak üzlet neki. (A Sorstalanság az személyes élményen alapul, nem? Mert akkor az kivétel. Kapott is Nobelt.)

Nm tudom, h ez érthető-e :D

Az új Dan Brown könyvet olvastad? Nekem nem volt bejövős.
 
 
 
Mire én : 
 
tárgy:

Re: ipad&zsidók

 

Hát... én amondó vagyok, mindenki azt olvas ami őt érdekli, ha sok embert érdekel ez a téma, akkor jogos a Nobel-díj, de én itt Sorstalanság szagot érzek i mean... : a jól bevált receptet követve szeretnénk olyan kaliberű dolgokat elérni mint Imi bácsi. Ez mind nem lenne baj, ha (NEM OLVASTAM a jelölt könyveket) tényleg olyan kaliber lenne,de ... érted. Lassan az lesz,hogy ti magyarok nem tudtok másról írni csak a Zsidóságról, a második világháborúról, meg arról, hogy apámról kiderült,hogy mocskos spicli.


:) nem olvastm az uj dan brownt elapadtak aköynves forrásaim

 

Mire ő :

tárgy:

Re: Re: ipad&zsidók

 
"apámról kiderült, h mocskos spicli" LOL! Ezen jót nevettem.

Na de ez az. Recept van és kész. Találjon ki valami újat, vagy ua. téma más megközelítés...mittudomén. De az még rosszabb amikor ugyanaz az író írja meg ugyanazt a történetet, ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyanazzal a cselekményszállal, csak éppen kicsit változtat (Dan Brown. Ne is olvasd el az újat, szerintem szar.)

Jó mondjuk, nem tudom milyen csavart lehet abba belevinni, h elhurcolnak az isten háta mögé, éheztetnek, majd bedugnak egy gázkamrába. :/

Alig olvastam könyveket idén (tavaly). A Zabhegyezőt olvastad? Most halt meg az író. Lehet elolvasom akkor. :D

JA! Nem olvasok már Twilight ficet! Örülsz mi? :D De erről majd lehet blogolok a közeljövőben, h mit szerettem, mit nem, stb.
 
Mire én :
t
árgy:

Re: Re: Re: ipad&zsidók

 
hát... olvasni én se olvasok csak Csáth Géza elbeszéléseket...Zabhegyező nálam is listás xD... tehát most hogy RIP szerző .. Nem is állt szándékomban Brownt olvasni nem tudom miért....a Zsidós téma.... útálom lehúz, annak meg hogy nem darálod a Twilightot ma este pezsgőt bontok!


 

 




 



A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr21715269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O.Ren Ishii 2010.01.30. 22:31:47

3db 'l' betűvel írtam, h "halllod" :D

O.Ren Ishii 2010.01.30. 22:34:31

Most berakta az első kommentem?

Nem? Nem.

Csak most vettem észre, h 3 db 'l' betűvel írtam, h "halllod".

Pécike · http://peci.blog.hu/ 2010.01.31. 00:34:56

xDDD szerintem ez az egész e-mailezés úgy tréfás ahogy van! Maga a mail TÁRGYA is elég mókás xD...
süti beállítások módosítása