hárdkór az egyéniség

2011.02.24. 07:18

 ,,egyéniség önállóság és minden mástól való eltérő sajátosság " és ahogy én látom? ,,Fucking Bristol. No ambition, no edge, no style! " 

Hát persze!Ez az oka annak,hogy aki nem szürke és nem rágcsáló, az nem találja meg a helyét,aki nem úgy gondolkodik,vagy csak zombi mint a legtöbb ember, az katapultálni akar.
Nem tudom,hogy csinálom,de általában megtalálom azokat, akikben van valami BOOM, és ha megvan, olyan mint egy fényes pont ami köré gyűlnek a bogarak! Aztán egy idő után,rájösz,hogy az is idegesít, mert te nem vagy bogár! Amikor erre rájönnek az emberek, akkor már ő lesz nekem bogár, vagy nem érdekel,vagy nagyon ritka de találsz egy új két lábon járó  saját(!) véleménnyel és egyéniséggel rendelkező olyan fényes pontot, ami minden eddigit megsüt.
Ha vannak olyanok, akik nagyon nagyon nagyon fénylenek, majdnem hogy , gyémántok, azoktól soha többé nem akarsz, vagy tudsz szabadulni, mert a gyémánt mindig is érték volt, és nem hátrány ha van egy a zsebedben, csak meg kell látni mert lehet,ami nem mindig egyszerű...! 
(bár általában rikítanak, még egy tömegből is kiszúrod)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr572686706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása