so fucking scared

2011.03.21. 11:52

amikor az ember kicsi,minden tökéletes, védve vagy, megoldanak helyetted mindent, biztonságban vagy. Aztán m inden elkezd nagynak látszani,és ömlik rád a szar, nincs már melletted állandóan senki,és nem tartják az esernyődet,maximum egyszer kétszer belekarolhatsz a melletted kutyagolóba, és ha megbotlasz megfog,vagy te őt.
Nagyon ijesztő látni,hogy aki egyszer engem terelgetett, nevelgetett,és védett, elesett megtört és rettegő inkább kisgyerek mint felnőtt,és olyan dolgoktól fél és vele együtt én is,amit nemtudunk kivédeni, ami ellen nem lehet védekezni,és mindent megadnék hogy, ne láttam könnyesen a kis barna szemeit,de tudom,hogy igaza van,és tényleg használódunk el, és ez a legszarabb az egész életben.

Beleszületsz a tutiba, minden felhőtlen amíg nem éred el az áhított nagykorúságot,ahol hozol egy rakás rossz döntést,vagy többször is belerúgsz saját magadba,mert te felnőtt vagy...  Aztán egyre több olyan dolog szakad a nyakadba ami előtte soha,és ott vagy te is megkeseredve,hogy ez lenne az? Amire minden gyerek vágyik? Aztán a legnagyobb átkúrás: itt nincs vissza út,és senki sem kérdezte a véleményed. Felnőttlé bazd meg ne hisztizz! 
Egyre többször látom elesettnek a nagyszüleimet,ez a kibaszott túlfejlesztett rohanó világ a trágya emberekkel,nem az ő világuk,és védtelen gyerekek lettek.Egyre többször hallom tőlük,hogy hová lettek az évek,hová lett minden és mindenki, hová lett az egészség,hová lett a család,a különbség a gyerekkori gyerekkor és az időskori gyerekkor között,hogy amikor gyerek vagy mindenki melletted van,amikor idős vagy senki,szinte mindig egyedül vagy,minden kúrva nagy és te kicsi vagy. 
A legtöbben szarnak erre. Hát én nem vagyok a legtöbb, és sokszor vagyok mellettük,és nagyon szeretem őket,de nagyon rossz amikor nem tudok segíteni,és tudom,hogy jön valami ami mindent szét fog baszni, és annyi amit tehetek,hogy a kezüket fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://peci.blog.hu/api/trackback/id/tr792758332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása